Kutsuin nykyisen vaimoni neljänsillä treffeillä luokseni syömään. Olin kokannut munakoisolasagnea jo pari kertaa aiemmin, joten homma oli kasassa. En edes ajatellut, että kyseinen ruoka on kasvisruokaa, mutta extrapisteethän siitä ropisi huomaamatta. Ja mikä jottei, ruoka on kevyttä, täynnä makua olevaa comfort foodia (ei kuitenkaan laihiskamaa). Haudutettu herkku, joka maistuu silti freshiltä ja jota jaksaisi ahmia vielä kerran lisää. Mutta muista - kannattaa tarjota vain tositarkoituksella...
Munakoisolasagne tomaattikastiketta, kts. alla
2 isoa munakoisoa (á 500 g)
2 palloa mozzarellaa
1 puntti basilikaa
2 dl täysmaitoa
lasagnelevyjä
parmesaania
suolaa
Tomaattikastike: 2 sipulia silputtuna
2-3 valkosipulinkynttä silputtuna
loraus oliiviöljyä








