Muistathan tärkeän aamurutiinin? Paino putoaa helpommin!

Iso lasillinen vettä heti aamusta tehostaa painonpudotusta ja edesauttaa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Veden juomisella on paljon hyviä puolia. Se on esimerkiksi todistettu auttavan painonpudotuksessa sekä estävän munuaissairauksia.

– Vesi on ratkaisevan tärkeässä osassa painonpudotusta ja kokonaisvaltaista terveellistä elämää – mutta monen ihmisen ensimmäinen juoma aamulla on kahvi, ihmettelee ravintoasiantuntija Heather Bauer.

Bauer kehottaakin kaikkia aloittamaan tärkeän rutiinin jo aamulla.

– Tarvitset pari litraa vettä päivässä ja suosittelen aina, että ainakin litra siitä olisi juotu lounaaseen mennessä.

Miksi veden juominen on sitten niin tärkeää? Nesteytettynä pysyminen auttaa elimistöä pääsemään eroon natriumista, jonka se on imenyt itseensä suolaisista ruoista. Bauerin mukaan vedenjuonti aamuvarhaisella kannattaa, jotta prosessi lähtisi nopeammin käyntiin.

Pidä kuitenkin huoli siitä, että vesipullossasi on tavallista hana- tai lähdevettä eikä esimerkiksi kivennäisvettä, kuplavesi kun saattaa turvottaa.

Lähde: Women's Health

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja