Suomen ensimmäinen Taco Bell -pikaruokaravintola avasi ovensa Helsingin Kalevankadulla torstaina 9.11. Tacojonot olivat avauspäivänä pitkät. Testasimme, onko Taco Bell ennakkohypetyksen arvoinen.
Muun muassa tacoja, burritoja ja quesadilloja myyvä amerikkalainen pikaruokaketju Taco Bell rantautui pitkän odotuksen jälkeen Suomeen. Ketjun esikoisravintola avautui Helsingin Kalevankadulle torstaina 9.11. kello 12.
Taco Bellin toimintaa Suomessa pyörittävän Restelin toimitusjohtaja Mikael Backmanin mukaan tacoketju vetoaa erityisesti nuoriin asiakkaisiin. Backmanin mukaan ketjulla onkin potentiaalia vaikuttaa Suomessa koko nuorisokulttuuriin.
– Kyllä tämä on selkeästi nuorille suunnattu ketju. Olin aivan äimänä, kun tapasin Taco Bellin markkinointijohtajan Yhdysvalloissa. Hän on 28-vuotias ja lähti palaverimme jälkeen rennosti skeittilaudalla kotiin, Backman nauraa.
Crunchy Taco makutestin suosikki
Kalevankadun ravintolan avautuessa torstaina jono kiemurteli katua pitkin alas Mannerheimintielle saakka. Innokkaimmat tacofanit olivat saapuneet paikalle jo hyvissä ajoin ennen avautumista varmistaakseen paalupaikan.
Kun paikalle saapui kello 12 jälkeen, jonotusaika saattoi venyä noin 1,5 tunnin pituiseksi. Mutta olivatko tuotteet sitten jonotuksen arvoisia? Testasimme listalla viisi eri herkkua:









