MTV testasi hitiksi nousseet "töhnämunat" – ovatko ylistysten arvoisia?

3:23 MTV:n toimitus testasi suositut "töhnämunat"

Miltä maistuvat hittituotteeksi muodostuneet "töhnämunat"? Katso videolta, mitä mieltä MTV:n toimitus oli "töhniksistä".

MTV:n ruokasivusto Makuja.fi kertoi torstaina suomalaisäidit valloittaneesta "töhnämunatrendistä". Internetin keskustelufoorumeilla ja muun muassa Facebookin suositussa ÄiTyLIt-ryhmässä kohistaan nyt lähes päivittäin näistä kreemiä sisältävistä suklaamunista.

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa!

Töhnämunat, eli dipp egg'sit ovat kreemillä täytettyjä suklaamunia, joita myydään eri brändien toimesta pienissä pahvisissa munakennoissa. Suklaamunien sisältä paljastuvaa kreemiä eli töhnää nautiskellaan pakkauksessa mukana tulevan lusikan avulla.

Töhnä voi olla esimerkiksi valkoista maitokreemiä tai sitten suklaakreemiä. Se on koostumukseltaan kiinteää, mutta kuitenkin lusikoitavaa.

Töhnämunista on tullut paikoin jopa niin suosittuja, että kaupat ovat joutuneet myymään ei-oota.

MTV päätti testata, ovatko töhnämunat todella suosionsa ansainneet. Toimituksessa suklaa- ja maitokreemillä täytetyt "töhnikset" jakoivat selkeästi mielipiteet.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja