MTV testasi hitiksi nousseet "töhnämunat" – ovatko ylistysten arvoisia?
Miltä maistuvat hittituotteeksi muodostuneet "töhnämunat"? Katso videolta, mitä mieltä MTV:n toimitus oli "töhniksistä".
MTV:n ruokasivusto Makuja.fi kertoi torstaina suomalaisäidit valloittaneesta "töhnämunatrendistä". Internetin keskustelufoorumeilla ja muun muassa Facebookin suositussa ÄiTyLIt-ryhmässä kohistaan nyt lähes päivittäin näistä kreemiä sisältävistä suklaamunista.
Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa!
Töhnämunat, eli dipp egg'sit ovat kreemillä täytettyjä suklaamunia, joita myydään eri brändien toimesta pienissä pahvisissa munakennoissa. Suklaamunien sisältä paljastuvaa kreemiä eli töhnää nautiskellaan pakkauksessa mukana tulevan lusikan avulla.
Töhnä voi olla esimerkiksi valkoista maitokreemiä tai sitten suklaakreemiä. Se on koostumukseltaan kiinteää, mutta kuitenkin lusikoitavaa.
Töhnämunista on tullut paikoin jopa niin suosittuja, että kaupat ovat joutuneet myymään ei-oota.
MTV päätti testata, ovatko töhnämunat todella suosionsa ansainneet. Toimituksessa suklaa- ja maitokreemillä täytetyt "töhnikset" jakoivat selkeästi mielipiteet.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut