MTV testasi Helsingin halvimman pizzan: Hinta vain 3,90 euroa – miltä maistui?

pizza2
Haagalaispizzeriassa pizza maksaa alle neljä euroa.

MTV testasi, miltä maistuu Helsingin halvimmaksi tituleerattu pizza.

Yle julkaisi marraskuussa hintavertailun Helsingin halvimmista ja kalleimmista pizzoista. Hintavertailussa halvimmaksi pizzaksi osoittautui Haagassa sijaitsevan ravintola Idan pizza, jolla on hintaa vain 3,90 euroa.

Neljän euron pizza ihmetyttää


Ravintola Idasta sai kuitin asianmukaisesti.

MTV:n Makuja.fi-ruokasivusto päätti testata, miltä Helsingin halvin pizza maistuu ja jalkautui Helsingin Haagaan maistelemaan ravintola Idan pizzoja. Koekaniiniksi valikoitui tälläkin kertaa toimituksen turkulaisvahvistus Janiko Kemppi.

Ravintola Idassa 3,90 euron pizzatarjous on voimassa päivittäin kello 21.30 asti. Vasta puoli kymmeneltä illalla pizzoista joutuu pulittamaan täyden hinnan. Toimituksen testiin valikoitui pizza, jossa oli kinkkua, katkarapuja, aurajuustoa ja ananasta – sekä tietysti juustoa ja tomaattikastiketta.

Katso videolta, millaisen arvion Helsingin halvin pizza sai!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!