MT: Suomalaisherkusta povataan hittiä maailmalla – myynti selvässä kasvussa
Linkosuon Leipomon ruissnackseista povataan jatkossa hittituotetta muuallakin kuin Suomessa, kertoo Maaseudun Tulevaisuus.
Pirkanmaalaisleipomo Linkosuon Leipomo Oy panostaa nyt ruissnacksien valmistukseen, sillä tuotteella on kasvava menekki Suomen lisäksi Baltiassa, Ruotsissa ja Venäjällä.
– Viimeisen viiden vuoden aikana myös vienti on avautunut ruissnacks-tuotteillemme. Viennin osuus tuotannosta on kasvanut noin 20 prosentin vuositahtia jo useamman vuoden ajan, Timo Jänne Linkosuon Leipomo Oy:stä Maaseudun Tulevaisuudelle.
Jotta kasvavaan kysyntään pystyttäisiin vastaamaan myös jatkossa, leipomo on uudistanut tuotantoprosessiaan. Tätä nykyä ruisherkkuja valmistetaan leipomossa peräti kolmessa vuorossa.
– Kehittämämme rukiin ja napostelun yhdistelmät ovat onnistuneet yllättämään kuluttajat positiivisella tavalla, Jänne toteaa.
Lähde: Maaseudun Tulevaisuus
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka