Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MT: Suomalaisherkusta povataan hittiä maailmalla – myynti selvässä kasvussa

Shutterstock
Julkaistu 11.02.2016 09:56

MTV LIFESTYLE

Linkosuon Leipomon ruissnackseista povataan jatkossa hittituotetta muuallakin kuin Suomessa, kertoo Maaseudun Tulevaisuus.

Pirkanmaalaisleipomo Linkosuon Leipomo Oy panostaa nyt ruissnacksien valmistukseen, sillä tuotteella on kasvava menekki Suomen lisäksi Baltiassa, Ruotsissa ja Venäjällä.

– Viimeisen viiden vuoden aikana myös vienti on avautunut ruissnacks-tuotteillemme. Viennin osuus tuotannosta on kasvanut noin 20 prosentin vuositahtia jo useamman vuoden ajan, Timo Jänne Linkosuon Leipomo Oy:stä Maaseudun Tulevaisuudelle.

Jotta kasvavaan kysyntään pystyttäisiin vastaamaan myös jatkossa, leipomo on uudistanut tuotantoprosessiaan. Tätä nykyä ruisherkkuja valmistetaan leipomossa peräti kolmessa vuorossa.

– Kehittämämme rukiin ja napostelun yhdistelmät ovat onnistuneet yllättämään kuluttajat positiivisella tavalla, Jänne toteaa.

Lähde: Maaseudun Tulevaisuus 

Lisää aiheesta:

Suomalaisesta paistopistetuotteesta valtava hitti – nyt sitä saa myös pakasteena: "Emme voineet kuvitellakaan..."
Suomalaisyritykset lanseeraavat kilpaa uusia kauratuotteita: ”En puhuisi kaurabuumista vaan globaalista megatrendistä”
Suomalainen hittiruoka lähtee kansainvälisille markkinoille – joko sinä olet maistanut?
Yle: Uusi vientihitti? Suomalaisleipomon perinneherkku valloittaa Lontoon – ”valtavat markkinat”
Paulig ostaa nyhtökaurabisneksen – tavoitteena kansainväliset markkinat
Suomalainen hittituote viedään käsistä Virossa – "vuoden myyntitavoitteet saavutettiin muutamassa kuukaudessa"
Makuja

Tuoreimmat aiheesta

Makuja
  • 13:39
    Takaisinvedot

    Tukehtumisvaara! Lasten suosikkinaksuja vedetään myynnistä

  • 09:42
    Ruoka

    Paras salmiakki on valittu – poikkeuksellinen voittaja

  • 07:00
    Ravintolat

    Neljän ruokalajin illallinen alle 13 eurolla – Henri Alénin ravintolassa tapahtuu marraskuussa kummia

  • 06:11
    Sienet

    Kohtalokas ateria Rovaniemellä 1978 muutti kaiken – salakavalan pulkkosienen vaarallisuuden syy on mysteeri

  • Eilen17:25
    Ruoka

    Paras sienikastike! Helppo ja kermainen soosi Katin ohjeella