Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Mozzarellaa paprikan ja chilin kera - helppoa hekumaa

MTV Oy, All rights reserved
Julkaistu 26.04.2013 06:30

Tässä loistava ja helppo alkuruoka, joka ei liiempää kokkausta kaipaa. Tätä ei voi pilata kuin oikein yrittämällä. Ruoka on hyvin italialainen, mikä merkitsee pitkälti sitä, että raaka-aineiden laatu on kaikki kaikessa. Älä kuvittelekaan tekeväsi tätä muusta kuin buffalomozzarellasta. Kuminen saksalainen tai suomalainen versio ei ole tässä tapauksessa huonompi vaan kelvoton vaihtoehto. Käytä tähän myös mahdollisimman korkealaatuista oliiviöljyä. Muita aineksia voi ja pitää käyttää täysin oman maun mukaan. Chiliä tulisuuden ja mieltymyksen mukaan. Yrttisyyttä yrtin voimakkuutta maistellen.

HUOM! Resepti on helposti muunneltavissa. Voit vaihtaa mozzarellan esim. fetaan tai kotijuustoon. Annoksen väritystä voit muunnella paprikan ja chilin eri väreillä.

VIINIVINKKI! Mozzarellan pehmeyteen ja chilin puraisuun toimii mainiosti italialainen Zenato Pinot Grigio (10,99, Alkon sivulle)

Mozzarellaa paprikan ja chilin kera

0,5 palloa buffalomozzarellaa / ruokailija

paprikaa hienoksi hienonnettuna

chiliä hienoksi hienonnettuna

yrttiä hienonnettuna (esim. basilikaa, persiljaa, minttua)

hyvälaatuista oliiviöljyä

suolaa

mustapippuria

Halkaise mozzarellapallo puoliksi ja laita se lautaselle. Ripottele päälle pienet kasviskuutiot ja yrtit. Rouhi päälle suolaa ja pippuria. Lorauta päälle oliiviöljyä ja lasiin valkoviiniä. That's it!

Lisää aiheesta:

Mustapapu-mango -enchiladat uunissa – supervegemakua!Chorizoa ja hummusta – helppoa ja herkullista(Vähän niin kuin) StroganoffKalaa japanilaisen peston ja salaatin keraTartar kahdella tapaa - hirvi ja nautaMaissisalsa - nopea, helppo ja napakka
alkuruokachilimozzarellaresepti

Tuoreimmat aiheesta

alkuruoka
  • 16.09.201818:37
    gnocchi

    Gnocchit kermaisella gorgonzola-kastikkeella - herkkua vartissa

  • 22.07.201819:51
    sipuli

    Täytetyt sipulit grossetolaiseen tapaan

  • 26.11.201717:09
    hummeri

    Hummerikeitto katkaravuilla - taivaallista

  • 04.06.201719:07
    korealainen

    Nopea ja helppo korealainen vuohenputkilisuke

  • 18.05.201712:00
    clam

    Clams Oreganata - helpot gratinoidut simpukat