Moni pitää oransseja Amerikan pastilleja pussin parhaimpina – hupaisa totuus saattaakin yllättää

Kaikki Amerikan pastillit maistuvat kirsikalta! Näin raati reagoi totuuteen karkkien mausta 2:48 Kaikki Amerikan pastillit maistuvat kirsikalta! Näin raati reagoi totuuteen karkkien mausta
Näin raati reagoi totuuteen Amerikan pastillit -pussin makeisten mausta.

Poimitko sinäkin Fazerin Amerikan pastilleja -pussista aina oranssit pastillit suuhusi? Turhaan, sillä makuero onkin vain päässäsi.

Mikä väri on suosikkisi Fazerin Amerikan pastilleja -karkkipussista? Suurin osa ihmisistä tuntuu liputtavan silmää räpäyttämättä oranssin pastillin puolesta, mutta seuraavan kerran pastilleja kannattanee maistaa silmät kiinni.

Saimme nimittäin vihiä siitä, että pussin kaikki pastillit, niin lilat, vihreät kuin oranssitkin, ovat itse asiassa kaikki samanmakuisia. Koska monen mielipide oranssin karkin ylivoimaisuudesta on järkkymätön, selvitimme asian sieltä, missä totuus tiedetään.

– Näin tosiaan on. Kaikissa pastilleissa on ihan sama maku ja yllättäen se maku on vielä kirsikka, paljastetaan Lappeenrannan tuotekehitysosastolta Fazer Makeisten viestintäjohtaja Liisa Eerolan mukaan. 

Myös tuotekehitysosastolla on kuultu oranssin värin olevan monen suosikki, ja ilmiötä pidetään hauskana.

– Vaikka kerromme, ettei makueroja ole, ovat monet järkähtämättä oranssien ylivertaisuuden kannalla.

Tuotekehitysosastolta arvellaankin, että ihmiset todella maistavat myös silmillään.

Artikkeli on uusinta vuodelta 2019.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat