Tiedätkö, miltä Fazerin suosikkikarkki todellisuudessa maistuu? Vastaus yllättää taatusti
Fazerin Ässä Mix ja Missä X -pussit sisältävät mustia, keltaisia, vihreitä, oransseja ja violetteja karkkeja, mutta tiedätkö, miltä nämä karkit oikein maistuvat? Karkkimaut voivat tulla monelle yllätyksenä.
Tieto Fazerin suosikkimakeisten makumaailmasta on herättänyt karkin ystävien keskuudessa kuhinaa. Sosiaalisessa mediassa hämmästellään paraikaa tietoa, jonka mukaan suositun Missä X -pussin sisältämä violetti karkki ei olekaan mustaherukan, vaan metsämansikan makuinen.
Tieto violetin karkin todellisesta mausta selviää myös makeispussin kyljestä.
– En ole koskaan pitänyt Missä X:n violeteista karkeista, koska olen aina luullut niiden maistuvan mustaviinimarjalta. Nyt kun sain tietää, että niiden maku onkin metsämansikka, ne ovat alkaneet maistua hyviltä, eräässä Facebook-kommentissa hehkutetaan.
Mustaherukkaa ja metsämansikkaa
Fazerin verkkosivuston mukaan kirpeän Missä X -pussin maut ovat ananas, metsämansikka, karviaismarja, vadelma ja salmiakki. Ässä Mix -pussit sisältävät puolestaan karkkeja, joiden maut ovat päärynä, appelsiini, ananas-persikka, mustaherukka ja salmiakki.
Pussit eivät siis sisällä saman makuisia karkkeja, vaan niiden makumaailma on täysin eri.
Ässä Mixit eivät ole ainoita karkkeja, jotka ovat aiheuttaneet viime aikoina hämmennystä. Oletko esimerkiksi huomannut pientä erikoista yksityiskohtaa viinikumeista? Lue lisää: Oletko huomannut tätä yksityiskohtaa viinikumeista? Ruotsalaisisän valitus johti namujen hyllyttämiseen
Lähde: Fazer
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan