Mitä lempijäätelömakusi kertoo sinusta? Lue hauskat analyysit

jäätelö
Shutterstock

Tiesitkö, että lempijäätelömakusi voi kertoa paljon persoonallisuudestasi? Unohda horoskoopit, ja lue leikkimielinen analyysi jäätelöiden maailmasta. 

Valitsetko jäätelökioskilla aina saman maun? Lempijäätelömakusi voi nimittäin paljastaa millainen ihminen olet. Mikä on sinun lempimakusi? 

Tyylikäs vanilja

Missä tahansa kuljetkin, sinua tervehditään jatkuvasti nimellä "arvoisa herra tai rouva". Ihmiset ihailevat sitä, kuinka tyylikäs ja hienostunut oletkaan. Sinulla on laaja tuntemus ruokaan ja viiniin. Juot 100-vuotiasta skontlantilaista viskiä jahdillasi Ibizan rannikolla. Todennäköisesti istut nytkin silinteri päässä, sillä olet tyylikkäin ihminen maailmassa. 

Rohkea mansikka

Ihmiset voidaan jakaa kahdenlaisiin ihmisiin sen perusteella, pitävätkö he mansikkajäätelöstä vai eivät. Toiset rakastavat sitä, toiset eivät taas koskisi siihen pitkällä tikullakaan. 

Eli, pidätkö siitä? Jos mansikkajäätelö on herkkuasi, olet rohkea individualisti, etkä välitä siitä mitä muut ajattelevat sinusta. Kävelet pitkin katuja täynnä itseluottamusta. Uskallat olla sellainen kuin olet. 

Rakastettava suklaa

Olet fiksu, tyylikäs ja kaikki rakastavat sinua. Sinulla on lahjakkuutta, josta toiset vain unelmoivat. Sinut on luotu menestymään urallasi ja ihmiset tekisivät mitä vain ollaksesi sinä. Olet flirttaileva ja charmikas. Et luultavasti huomannut, mutta kerran Mikko Leppilampi käveli ohitsesi ja vaikuttui näkemästään huutaen: "Wow, kuka tuo oli?"  

Seikkaileva minttu

Hamuaako mielesi seikkailuja? Jos minttujäätelö on suosikkisi, olet säästäväinen, seikkailunhaluinen ja väittelynhaluinen. Et pelkää ilmaista mielipidettäsi ja ottaa kantaa maailman vääryyksiin. Et voi sietää ihmisten turhia puheita ja juoruja. Pakenet usein todellisuutta elokuvien maailmaan. 

Viisas keksi

Olet todennäköisesti nörtti, mutta herttaisella tavalla. Olet ystäväpiirisi fiksuin tyyppi ja omistat kasan kirjoja. Sinulla on kirjahylly, tai ehkä kaksikin. Olet samalla kilpailuhenkinen ja kunnianhimoinen. Olet omimmillasi tietovisojen ja Trivial Pursuitin parissa, kun pääset näyttämään kuinka paljon oikeastaan tiedätkään. 

Sosiaalinen kahvi

Vau, sinulla on vaivaton ja rento fiilis. Vietät aikaasi skeitaten tai aalloilla surffaillen. Olet erittäin sosiaalinen ja käytät sellaisia termejä kuin "jätkä" tervehtiessäsi tuttuja. Myös eläimet ovat ystäviäsi, ja et unohda tervehtiä kaikkia vastaantulevia koiria ja kissoja. 

Lähde: buzzfeed.com

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat