Mitä ihmettä? Mies tarvitsi kuvalliset ohjeet kyetäkseen ostamaan ruokaa kaupasta: "Miten tällaiset miehet edes selviävät elämässä?"

Millainen käytös suututtaa ruokakaupan myyjän?
Millainen käytös ruokakaupassa ärsyttää? Myyjä paljastaa

Raran mielestä hänen miehensä toiminta kaupassa oli "söpöintä ikinä". Nettikansa ei ollut aivan samaa mieltä miehen avuttomuudesta.

Jos aikuinen ihminen ei osaa itse asioida kaupassa, onko se suloista? Twitter-käyttäjä raran parisuhde sai osakseen ihmettelyä, kun nainen jakoi tviitin miehensä kauppareissusta.

– Ruokaostokset ovat hänelle sellaista taistelua, että kauppalistan mukana täytyy olla kuvia, tai reissusta tulee sekasotku. (Tämä on) söpöintä, Etelä-Afrikassa asuva rara kuvaili Twitterissä.

Mies kaipasi kuva-apua tuotteiden löytämisessä

Mukaan tviittiinsä rara laittoi kauppalistan, josta löytyy kuvia kaikista tuotteista, joita kaupasta täytyisi saada. Mies puolestaan on lähettänyt kuvia kauppahyllyltä esimerkiksi tekstin "ei extra-isoa pakkausta ole" kera. Hän myös sekoitti viinirypäleet ja greipin toisiinsa – mahdollisesti siksi, että niiden englanninkieliset nimet grapes ja grapefruit muistuttavat toisiaan.

Eräässä viestissään mies valittelee, ettei kalalientä ole kaupassa; hänen lähettämäänsä kuvaan rara on kuitenkin piirtänyt nuolen, joka osoittaa kalalientä, joka on miehen edessä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Miten tällaiset miehet edes selviävät..."

Toisin kuin rara kenties odotti, moni netissä ei pitänyt miehen toimintaa kaupassa söpönä.

– Kun puhutaan naisten näkymättömästä työstä, tätä siinä tarkoitetaan: tarkasti kuratoitua ja kuvitettua listaa miehelle, joka ei kykene itse selvittämään, miltä linguine-pasta näyttää, vaikka se on paketissa, jossa lukee "linguine", Daily Dot -sivusto suomii.

Vaikka osa käyttäjistä myönsi elävänsä itsekin kauppa-apua tarvitsevan kumppanin kanssa, moni ihmettelee, miten raran mies on aiemmin selvinnyt kauppa-asioinnistaan.

– Miten tällaiset miehet edes selviävät elämässä, nimimerkki Lolanzapine ihmettelee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Mikään tässä ei ole söpöä. Kasva aikuiseksi, Abigail Khoza sanoo.

Käyttäjänimi @its_true47 on samaa mieltä.

– Tämä keskustelu todella osoittaa, että naiset ovat pellejä. Miksi rakastamme niin paljon toimia äiteinä näille aikuisille? Todellako sanotte minulle, että se, ettei aikuinen ihminen tiedä, miltä vihreä paprika näyttää, on söpöä, hän ihmettelee.

– Tässä ei ole mitään söpöä. Hän ei kykene tekemään edes minimiä ja sinä olet hänen sijaisäitinsä, Rebecca Robinson suomii.

Osa käyttäjistä uskoo, että mies teeskentelee kaupassa tyhmää, jotta rara alkaisi hoitaa shoppailun hänen puolestaan.

– Ole kiltti ja eroa hänestä, käyttäjä Noelle sanoo.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja