Missä on Alepan hurmaava mysteeriblondi? Oskari etsii tyttöä, joka osti pakastepizzaa ja Pepsiä

Alepa Oskari
Oskari etsii mysteeriblondia!

Pohjois-Haagan Alepassa ruokaostoksilla ollut Oskari törmäsi virvoitusjuomahyllyllä tyttöön, joka teki häneen lähtemättömän vaikutuksen.

Sosiaalisessa mediassa on jo muutaman päivän ajan kiertänyt kuva Pohjois-Haagan Alepan virvoitusjuomahyllystä, johon on jätetty tämä sympaattinen lappu:

Oskari Alepa

MTV tavoitti lapun kauppaan jättäneen Oskarin, joka odottaa edelleen yhteydenottoa tytöltä.

– Ehdin jo vähän innostua, kun oli puhelu tullut tuntemattomasta numerosta, mutta se olitkin sinä, Oskari nauraa.

Auttoi tyttöä ottamaan hyllyltä Pepsiä

23-vuotias nuorimies kertoo jutun saaneen alkunsa viime keskiviikkoiltana Pohjois-Haagan Alepassa.

– Huomasin tajuttoman söpön tytön, joka yritti ottaa ylähyllyltä Pepsiä. Pullo oli niin perällä, että tyttö yritti hypätä, mutta sai vain hipaistua sitä. Huomasin tilanteen ja kävin antamassa pullon hänelle. Tässä vaiheessa aivot alkoivat tilttaamaan, tyttö oli aivan liian söpö, Oskari kertoo.

Tyttö kiitti Oskaria uroteosta, johon nuorimies vastasi jotain – aivot olivat jo sen verran solmussa, ettei mies enää muista mitä. 

– Lähin hakemaan sipsejä ja dippiä, vaikka minun ei pitänyt edes ostaa niitä. En enää muistanut, mitä minun piti ostaa. Kävelin Alepaa päästä päähän pari kertaa ja ajattelin, että pakko lähteä kotiin.

"Tästä päättelin, että hänen on oltava sinkku"

Oskari kohtasi yllätyksekseen tytön vielä kassajonossa. Hän oli juuri maksamassa ostoksiaan: Pepsi-pulloa sekä pakastepizzaa.

– Tästä päättelin, että hänen on oltava sinkku. Eihän kukaan osta vain yhtä pakastepizzaa, jos on menossa jonkun luo, Oskari nauraa.

Oskarin ja tytön katseet kohtasivat ja he hymyilivät toisilleen. Tytön puhelinnumero jäi kuitenkin kaikessa jännityksessä pyytämättä. Oskari toivookin nyt apua mysteeritytön löytämiseen.

–  Hän oli suunnilleen 165-senttinen, blondi ja hänellä oli jonkun verran pisamia. Yllään hänellä oli musta trenssitakki. Veikkaisin, että hän on noin 22-vuotias, Oskari kuvailee.

Jos vaikutuksen tehnyt tyttö soittaa Oskarille, on virvoitusjuomahyllyjen supersankarilla jo valmiit suunnitelmat ensimmäisille treffeille.

– Voidaan mennä vaikka Prismaan ja voin antaa hänelle ylähyllyltä ihan mitä tahansa hän haluaa, Oskari nauraa.

***

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja