Maailman parhaat suklaapatukat valittiin: KitKat ylivoimainen ykkönen – suosikkipatukat joutuivat tyytymään jumbosijoihin

kit kat suklaapatukka
Ihmiset ovat äänestäneet KitKatin maailman parhaimmaksi suklaapatukaksi. GettyImage

KitKat voitti äänestyksen maailman parhaimman suklaapatukan tittelistä. Allekirjoitatko tuloksen?

Samaan aikaan, kun eri suklaapatukat jakavat voimakkaastikin mielipiteitä, on olemassa yksi suklaapatukka, joka tuntuu maistuvan aivan kaikille. Ihmiset ovat nyt äänestäneet suklaakuorrutteisen keksisuklaa KitKatin maailman parhaimmaksi suklaapatukaksi, kertoi Independent viime viikolla. Äänestäjiä oli yli 100 000.

Ranker-sivuston jatkuvasti päivittyvässä äänestyksessä toiselle ja kolmannelle sijalle ylsivät Twix ja Snickers. Ikisuosikki Toblerone löytyy sen sijaan sijalta yhdeksän, Mars-patukka vasta sijalta 15.

Mielipiteitä jakava kookoksinen Bounty on joutunut tyytymään sijaan 60. Monelle saattaa tulla yllätyksenä myös se, että Daim löytyy vasta sijalta 67, yli 80 suklaapatukan joukosta.

KitKatin valttikorttina laaja makuvalikoima

Äänestyksessä kriteerinä oli se, että suklaan tulee olla patukan muodossa. Tämä rajasi äänestyksestä erilaiset suklaamunat, pallot ja palat.

Äänestyksen ylivoimainen ykkönen oli Nestlén valmistama KitKat. Äänestystulos saattaa selittyä sillä, että KitKatia on myynnissä maailmanlaajuisesti monessa maassa, toisin kuin monia muita suklaapatukoita.

Toinen syy KitKatin suosioon voi liittyä sen laajaan makuvalikoimaan, joiden joukosta jokainen löytää taatusti oman suosikkinsa. Löytyy niin wasabia, vihreää teetä kuin mustikkajuustokakkuakin. KitKat on jopa päässyt Guinnesin ennätyskirjaan suklaapatukkana, jolla on eniten makuja.

Lähteet: Independent, Ranker

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.