Miksi porsaan ribsit ovat niin maukkaita? Lihanleikkaaja paljastaa

ribs
Ribsit ovat monen herkkua. Shutterstock

Porsaan ribsien arvostus on noussut viime vuosina, mutta tiesitkö, miksi ribsit ovat niin maukasta lihaa?

Lihanleikkaaja Tomi Rikassaari HK:lta paljasti Makuja.fi:lle porsaan ribsien maukkauden salaisuuden. Edullisesta hinnastaan huolimatta ribsit ovatkin yllättävän arvostettua porsaan ruhonosaa.

– Jotkut miettivät, että mistähän se johtuu, että ribsit ovat niin hyviä, Rikassaari toteaa.

– Siinä on filelihaa, joten siitä se maukkuus johtuu. Siinä on myös luu lähellä, niin sen vuoksi ribsit ovat saaneet osakseen hyvin suosiota, Rikassaari selventää.

Katso videolta, mistä osasta porsasta ribsit leikataan! 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja