Miksi maitorahka on Suomessa niin suosittua? Jari "Bull" Mentula vastaa

Rahkaa
Suomalaisille maitorahka on tuttua välipalaa. Colourbox

Maitorahkabuumi on ollut Suomessa valloillaan jo useamman vuoden. Makuja.fi kysyi Jari "Bull" Mentulalta, mistä hän uskoo tämän maitotuotteen suuren suosion johtuvan.

Kehonrakentaja Jari "Bull" Mentula suosii itsekin suomalaisten aktiiviurheilijoiden ja monien laihduttajien tapaan rasvatonta maitorahkaa sen proteiinipitoisuuden vuoksi. Tarjolla olisi kuitenkin paljon muitakin välipalavaihtoehtoja, joista saa saman määrän proteiinia. Miksi juuri maitorahka on saavuttanut niin suuren suosion Suomessa?

Rahka on helppo välipala

Mentula uskoo, että rahkan suosioon Suomessa on niinkin yksinkertainen syy, kuin helppous. Optimaalisen kokoiseen pakkaukseen pakattu maitorahka on helppo lusikoida suuhun tilanteessa kuin tilanteessa.

– Rahka on sangen helppo välipala. Se on valmiina sopivassa annoskoossa, ja se on nopea syödä, Mentula toteaa.

Toinen syy rahkan suosioon on asiantuntijan mukaan sen muunneltavuus. Pienellä vaivalla rahkan makumaailmaa saa tuunattua haluttuun suuntaan, oman maun mukaan.

– Rahkasta pystyy tekemään todella paljon erilaisia makuyhdistelmiä. Se on varmaan toinen syy siihen, että sitä käytetään niin paljon, Mentula kertoo.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja