Miksi Kinder-munan muovikapseli on keltainen? Tätä et ehkä ole pääsiäismunista hoksannut

Miksi Kinder-munan muovikapseli on keltainen? Tätä et ole pääsiäismunista tajunnut 1:24 Miksi Kinder-munan muovikapseli on keltainen? Tätä et ole pääsiäismunista tajunnut
Miksi Kinder-munan muovikapseli on keltainen? Tätä et ole pääsiäismunista tajunnut!

Tiedätkö, koska suklaamunat saapuivat Suomeen? Keräsimme yhteen hauskoja tiedonmurusia pääsiäismunista.

Miksi Kinder-munan muovikapseli on keltainen, ja miksi käärepaperissa on reikä? Koska munia tuova pääsiäispupu keksittiin; entä miksi Yhdysvaltain tulli takavarikoi suklaamunia? Keräsimme yhteen hauskoja faktoja pääsiäismunista.

Tiesitkö esimerkiksi, että  pääsiäisen traditioihin on joissakin Euroopan maissa kuulunut "munatanssi": tanssin ajaksi pääsiäismunia levitellään lattialle ja niiden ympärillä tanssitaan niin, että mahdollisimman harva muna menee tanssin tiimellyksessä rikki. Katso lisää tiedonmurusia yllä olevalta videolta!

Katso myös: Kinder Cookies – testaa helpot ja herkulliset keksit!

Kinder Cookies – testaa helpot ja herkulliset Kinder-keksit! 1:11

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!