Monien mielestä täydellisen makaronilaatikon salaisuus piilee sen rapeassa kuoressa. Kuorta ei kuitenkaan ikinä tunnu riittävän tarpeeksi kaikille syöjille. Entä, jos voisit valmistaa makaronilaatikon, jossa kuori onkin pääosassa pehmeän sisuksen sijaan?
Kaikkien makaronilaatikon rapean kuoren ystävien rukouksiin on vastattu!
Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula jakoi henkilökohtaisella Twitter-tilillään tiistaina vinkin, joka sai makaronilaatikon ystävät villiintymään. Keskustelu lähti liikkeelle juontaja Marja Hintikan twiitistä, jossa pohdittiin parhaita kuorellisia ruokia:
– Parhaat kuoret TOP:3. Lohikiusauksen kuori, 2. Uunipuuron kuori, 1. Makaronilaatikon kuori. Samaa mieltä? Hintikka twiittasi.
Uunipeltimakaronilaatikko on "avokadopasta 2016"
Juontajan avaus sai aikaan keskustelun, johon myös Karjula osallistui hitti-ideallaan:
– Teen nykyään makaronilaatikon uunipellille 1,5–2,5 cm paksuiseksi, niin saa pelkkää kuorta, Karjula twiittasi ja liitti mukaan kuvan luomuksestaan.
Jos kuva ei näy, katso se tästä.

