Food Camp Finlandin Mikko Kaukonen edustaa Suomea Bocuse d'Or -kaudella 2020-2021.
Suomen 15. edustaja maailman vaativimpaan kokkikilpailuun Bocuse d’Oriin valittiin lauantaina Messukeskuksessa Ruoka & Viini -messuilla järjestetyissä karsinnoissa. Voittajaksi neljän kovan kokin joukosta selviytyi Food Camp Finlandin Mikko Kaukonen. Food Camp Finland on ruokayhteisö, joka järjestää ruokailuun liittyviä tapahtumia, catering-toimintaa sekä ruokaan liittyvää konsultointia ja koulutusta. Yhteisö on osa Olo Groupia, johon kuuluvat myös ravintolat Olo, Emo ja Nude.
Neljä kovaa finalistia
Toiseksi kilpailuissa tuli Kalle Tanner, kolmanneksi Erik Mansikka ja neljänneksi Tommi Tuominen.
Kaikilla karsintakilpailuun osallistuneilla kokeilla on mittava työura ja paljon kilpailukokemusta. Kaukosen lisäksi Kalle Tanner ja Erik Mansikka ovat voittaneet arvostetun Vuoden Kokki -tittelin ja Tanner sekä Tommi Tuominen ovat molemmat kuuluneet Suomen Bocuse d’Or -joukkueeseen jo aiemmin, Tuominen vuoden 2019 valmentajana.

