Mika Tommolan tekemä munakas sai presidenttiehdokkaan kehut – tässä sen ohje

Tämä Mika Tommolan tekemä munakas sai presidenttiehdokkaan kehut 1:44 Tämä Mika Tommolan tekemä munakas sai presidenttiehdokkaan kehut
Katso videolta, miten munakas valmistuu ja miten Essayah kommentoi!

Mika Tommolan tekemä munakas hurmasi presidenttiehdokas Sari Essayahin.

Vaaleihin Tommolan kanssa -sarjassa kevennyksistä tuttu Mika Tommola haastattelee presidenttiehdokkaat. Ohjelmassa ja sen kulisseissa ehdokkaat ovat kertoneet myös muun muassa omista jouluperinteistään sekä suhteestaan ruoanlaittoon.

Joulun alla MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen yhdeksi suosituimmaksi reseptiksi nousikin Olli Rehnin puolison Merja Rehnin imelletty perunalaatikko. Rehn paljasti Tommolan haastattelussa myös, miten tekee yleensä kantarellikastikkeen.

Perunamunakasta presidenttiehdokkaalle

Ministeri, Kristillisdemokraattien puheenjohtaja ja presidenttiehdokas Sari Essayah sai puolestaan kutsun Tommolan luo brunssille. 

– Kysyin, että mitä hän haluaa syödä. Onneksi hän vastasi, että pelkkä munakas käy, koska en ole mikään hirveän hyvä kokki.

Tommola kääntyikin luottokeittokirjansa puoleen ja kokkasi sieltä helpon perunamunakkaan, joka teki lopulta Essayahiin vaikutuksen. 

Kurkkaa yllä olevalta videolta, millaisella munakkaallaTommola teki Sari Essayahiin vaikutuksen!

Vaaleihin Tommolan kanssa -ohjelman kaikki jaksot nähtävissä MTV Katsomossa.

Tee MTV:n vaalikone tästä!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!