Mikä hitsin hotsi? Hämeenlinnan "kansallisruoka" on monelle täysin tuntematon
Halpa vs. kallis makumatkalla -sarjassa tutustutaan hämeenlinnalaiseen grilliruokaan.
Halpa vs. kallis -sarjan kesäisellä erikoiskaudella reissataan perinneherkkujen perässä! Sarjasta tutut maistelijat Fanni ja Petra perehtyvät maakuntien monenlaisiin antimiin.
Halpa vs. kallis makumatkalla -sarja Huomenta Suomessa ja MTV Katsomossa alkaen 9. kesäkuuta. |
Halpa vs. kallis makumatkalla -sarjassa maistellaan suomalaisia perinneherkkuja aina tamperelaisesta pärämätsistä Lemin särään. Luvassa vauhdikasta torielämää ja rasvaa tihkuavia perinneantimia.
Kauden ensimmäisessa jaksossa suunnataan Hämeenlinnaan maistelemaan paikallista grilliherkkua, kansallisruoaksikin tituleerattua hotsia.
Mikä hotsi oikein on ja miltä se maistuu? Katso Halpa vs. kallis makumatkalla -jakso!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka