Mies voitti itselleen vuoden pizzat – teki jotain odottamatonta

pizza
Shutterstock

Amerikkalaismies voitti vastikään vuoden pizzat, mutta hän ei suinkaan halunnut itse käyttää voittoaan.

Pennsylvanialainen Josh Katrick kuuli vastikään voittaneensa itselleen vuoden pizzat Mario's Pizza -ketjulta. Sen sijaan, että hän olisi itse nauttinut palkinnostaan, päätti hän luovuttaa pizzat hyväntekeväisyyteen.

Katrick päätti lahjoittaa palkintonsa hyväntekeväisyyteen, sillä hän taistelee paksusuolen syöpää vastaan ja hän halusi osoittaa kiitollisuutta läheisiään kohtaan saamastaan tuesta. Katrickin hyväntekeväisyyskohteeksi valikoitui paikallinen ruoka-apua tarjoava järjestö.

– Olen saanut valtavasti perheeltäni, ystäviltäni ja tuntemattomilta ihmisiltä kuluneiden kuukausien aikana, Katrick toteaa.

– Olen saanut kokea niin paljon rakkautta ja tukea... Haluan antaa tämän palkintoni niille, joille siitä on enemmän hyötyä, hän jatkaa.

Alun perin Mario's Pizza -ketju lupasi järjestämänsä kilpailun voittajalle vuoden ajan joka kuukausi kaksi pizzaa sekä limupullon. Kun ketjussa kuultiin Katrickin lahjoituksesta, lupasi Mario's Pizza toteuttaa palkinnon tuplana: vuoden pizzat saisi sekä Katrick että ruoka-apua tarjoava järjestö.

Lähde: Independent

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!