Mies tilasi McDonald'sista 800 euron hampurilaisen – työntekijä ei uskonut silmiään

Hampurilainen
Kuvakaappaus: YouTube

Yksi hampurilaisketju McDonald'sin viimeaikaisista keksinnöistä sai erään miehen kokeilemaan rajojaan.

McDonald'sin Create Your Taste -piste antaa asiakkaille mahdollisuuden valita hampurilaisen juuri oman makunsa mukaan. Laitteen avulla voi valita yksityiskohtaisesti juuri ne täytteet, jotka burgeriinsa haluaa.

Tekniikan alan yrittäjä Moshe Tamssot päätti hieman leikkiä. Sen sijaan, että Tamssot olisi rakentanut itselleen suhteellisen perinteisen hampurilaisen, hän päätti ottaa kaikkea niin paljon kuin pystyi. Lopputuloksena oli hampurilainen, jossa oli muun muassa 10 pekoninpalaa, 30 juustosiivua, 10 annosta guacamolea, kaksi jauhelihapihviä, tomaattia, sipulia, salaattia ja kaikenlaisia kastikkeita.

Hampurilainen painoi lopulta 1,7 kiloa ja Tamssot nimesikin sen Big Macin sijaan Big Maxiksi. Burgeri oli niin valtava, että se piti tarjoilla kahdella erillisellä tarjottimella.

Hintaa hampurilaiselle tuli huikeat 821 euroa, mutta koska hinnoittelujärjestelmä ei toiminut ostohetkellä, Tamssot selvisi maksamalla vain 23 euroa.

Katso video Tamssotin kunnianhimoisesta hampurilaisviritelmästä sekä hämmästyneestä kassatyöntekijästä:

Jos video ei näy mobiililaitteellasi, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Foodbeast

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!