0:29

Mies säilytti McDonald’sin hampurilaisateriaa kuusi vuotta – aikoo nyt saada vanhasta hampparista hyvän hinnan

Kanadalaismies myy kuusi vuotta vanhaa hampurilaisateriaansa eBayssa.

Katso videolta, kuinka mcDonald'sin ranskalaiset oikein syntyvät. 

Kuusi vuotta sitten vuonna 2012 kanadalainen maanviljelijä osti pikaruokajätti McDonald’sista juustohampurilaisen ranskalaisten kera. Toisin kuin olisi voinut luulla, mies ei kuitenkaan syönyt ateriaansa, vaan päätti tehdä pikaruoka-aterian kanssa pienen kokeen. Dave Alexander halusi nimittäin selvittää, kuinka kauan pikaruoka pysyy syömäkuntoisena.

Viime viikolla vuosia kestänyt erikoinen kokeilu tuli vihdoin päätökseen, ja nyt mies myy tätä vuosia pöydällä seissyttä ateriaansa verkkokauppa eBayssa. Mies ei kuitenkaan kerro myyvänsä ateriaa pilaantumisen, vaan tilanpuutteen vuoksi. 

Lähtöhinnaksi Alexander on asettanut 29,90 dollaria, mutta kiinnostus tuotetta kohtaan on ollut sen verran kovaa, että hinta saattaa hyvinkin kohota moninkertaiseksi. 

Ranskalaiset eivät olleet muuttuneet lainkaan

Vaikka hampurilaisaterian ei voida sanoa ikääntyneen kuin hyvän viinin, aika huomioon ottaen se näyttää edelleen suhteellisen hyvältä.

– Ranskalaiset ovat ihmeen hyvän näköisiä. Ranskalaiset näyttävät siltä, kuin ne olisi paistettu tänä aamuna. Hampurilainen on tummentunut hiukan. Sämpylä on kovettunut kivikovaksi, mutta pinnallisesti se näyttää tuoreelta, Alexander kertoi CBC Radion haastattelussa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Asumme maalla, emmekä ole koskaan nähneet kärpästen laskeutuneen sille, mies lisää.

Vertailun vuoksi mies oli valmistanut myös kotitekoisten hampurilaisaterian McDonald'sin annoksen viereen. Kotitekoinen hampurilainen näytti huomattavasti pikaruokaravintolan versiota huonommalta, ja etenkin ranskalaiset olivat muuttuneet lähes tunnistamattomiksi. 

Lähteet: CBC,Thrillist 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja