Mies teki uskomattoman löydön pikaruokalaatikosta – olisitko sinä palauttanut tämän?

shutterstock_205334050
Kanansiipien sijaan amerikkalaismiehen pikaruokalaatikosta löytyi arvokas yllätys. Shutterstock

Domino's-pizzeriassa Kaliforniassa asioinut mies koki elämänsä yllätyksen avattuaan pahvilaatikon, jossa hänen tilaamansa kanansiivet kuljetettiin.

Kalifornialainen Mike Vegas tilasi vastikään Domino's-pizzeriasta sekä pizzaan että kanansiipiä. Alkuun hän herkutteli tilauksestaan vain yhden palan pizzaa, sillä ruokailua oli tarkoitus jatkaa myöhemmin.

Pikaruokalaatikosta paljastui 1200 euron edestä seteleitä

 

Muutaman tunnin kuluttua Vegasin puhelin alkoi soimaan, ja puheluita tulvi hänen useammasta eri numerosta. Samalla hän sai viestin, jossa kerrottiin, että ruokaa hänelle aiemmin toimittanut pizzakuski oli ollut matkalla viemään suuren määrän käteistä pankkiin. Rahat pizzakuski oli säilönyt matkan ajaksi kanansiipilaatikkoon, joka oli hänen mukaansa kulkeutunut pizzatilauksen ohessa Vegasin kotoon.

– Olin töissä, joten en vastannut puheluihin, Vegas kertoo.

– Noin viideltä aamulla pääsin kotiin. Menin jääkaapille ja otin sieltä ulos kanansiiville tarkoitetun laatikon. Sen sisällä oli 1 300 dollaria, Vegas jatkaa.

Nykyaikaiseen tapaan Vegas ei suinkaan rynnännyt rahat löydettyään palauttamaan niitä pizzeriaan, vaan postasi tapahtuneesta Facebookiin. Kuva löydetyistä rahoista sai aikaan kiivaan keskustelun siitä, pitäisikö hänen pitää rahat vai ei.

– Halusin pitää rahat, uskokaa pois. En kuitenkaan pystynyt siihen, Vegas kertoo.

Vegas sopi paikallisuutisten kanssa rahojen palauttamisesta, ja rahojen palautumista seurattiin kameroiden kanssa. Pizzerian henkilökunta oli niin kiitollinen tapahtuneesta, että Vegas saa Domino's-pizzeriasta seuraavan vuoden ajan joka päivä yhden pizzan ilmaiseksi, jos niin haluaa.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja