Mies söi kuukauden pelkkää pizzaa – laihtui yli 10 kiloa

pizza (1)
Amerikkalaismies onnistui laihtumaan yli kymmenen kiloa pizzadieetillä.

Amerikkalainen aktiivipyöräilijä ja pizzerian omistaja Matt McClellan osoitti tempauksellaan, että myös pelkkää pizzaa syömällä voi laihtua.

Matt McClellan suunnitteli erityisen pizzadieetin, sillä hän halusi osoittaa, että pizza sopii myös urheilijoille.

– Halusin näyttää, että on mahdollista syödä vain omaa lempiruokaa, ja silti laihtua, McClellan kommentoi Bicycling-lehdelle.

2 400 kaloria päivässä

Aktiivisesti urheilevan McClellanin pizzadieetti sisälsi joka päivä 2 400 kilokaloria. Käytännössä tämä tarkoitti kuutta pizzapalaa päivässä. Miehen syömät pizzapalat sisälsivät täytteitä ruokaympyrän kaikista osista vihanneksista lihaan ja juustoon.

McClellan söi dieettinsä aikana yhden pizzapalan kahden tunnin välein. Lisäksi hän harrasti tunnin urheilua viidesti viikossa. Pyöräilyn lisäksi hän harrasti uintia sekä juoksua.

Paino putosi yli 10 kiloa

Kuukauden pizzadieettiä noudatettuaan McClellan huomasi, että hänen painonsa oli pudonnut yli 10 kiloa. Myös hänen kolesterolinsa oli laskenut, ja rasvaprosentti oli laskenut yli kymmenellä prosentilla. 

Lähde: Bicycling

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja