Mies odotti tilaamaansa ruokaa – kamera tallensi ruokalähetin törkeän tempun

etukuva ruokalähetti varastaa

Hotellin omistaja Jon Cawdron sai videolle järkyttävän tilanteen, jossa Uber Eatsin ruokalähetti varastaa hänen ruokansa.

Englantilainen Jon Cawdron tilasi itselleen noin 45 euron arvoisen aterian kiinalaista ruokaa UberEats-nimisestä ruokien tilaus- ja toimituspalvelusta.

Tilaus kyllä lähti matkaan ja saapui perille, mutta vain hetkeksi.

Jonin turvakamera tallensi tilanteen, jossa ruokalähetti saapuu ruoan kanssa hotellin oven taakse. Ruoan jättämisen sijasta hän ottaakin ruoasta kuvan ja kertoo ruoan saapuneen, mutta nappaakin itse ruoat kantoon ja lähtee pois.

Lopulta Jon ei ikinä saanut ruokaansa. Otettuaan yhteyttä UberEatsiin, he väittivät Jonin valehdelleen, mutta näytettyään videon heille Jon sai täyden hyvityksen.

Katso ruokavarkaan käsittämätön teko yllä olevalta videolta

Vastaavanlaisia törkeitä temppuja on tapahtunut aiemminkin

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun ruokapalveluiden kotiinkuljetuslähetit tekevät jotain näin törkeää.

Viime vuonna videosovellus TikTokissa alkoi levitä video, jossa UberEatsin ruokalähetti valmistaa asiakkaan tilaamista ruoistaan myös itselleen eväät paljain sormin kadulla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!