Nainen meni siskonsa kanssa syömään espanjalaisravintolaan: Annoskuva paljastaa, että sitä todellakin saa, mitä tilaa

Tomaatti sipuli
Shutterstock

Kasvisruoka voi vielä nykypäivänäkin tuottaa pettymyksen ravintolassa. Sen todistaa Gabbie Jarvisin Twitteriin lataama kuva.

Espanjan Malagassa lomaillut Gabbie Jarvis päätti lähteä vegaanista ruokavaliota noudattavan siskonsa kanssa ulos syömään. Jarvis tarkisti etukäteen, että espanjalaisravintolassa tarjotaan myös kasvisruokailijoille sopivia annoksia.

Kun Jarvisin sisko sitten tilasi ravintolassa vegaanisen annoksen, hän todellakin sai sitä, mitä tilasi: 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lautasella oli käytännössä vain tomaattilohkoja ja punasipulia. Jarvisin Twitteriin lataamasta kuvasta on tullut melkoinen nettihitti. Sitä on jaettu eteenpäin jo lähes 10 000 kertaa ja kuva on kerännyt yli 40 000 tykkäystä.

– Siskoni päätyi syömään raa’at vihannekset, koska hän oli nälkäinen, Jarvis nauraa.

Lähde: Mashable

***

4:28


 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja