Mies luuli löytäneensä pikaruokalan kananugetista rotan – totuus paljastui DNA-testeissä

rotta
Kuvakaappaus: Fox News

Amerikkalaismies löysi vastikään KFC-pikaruokaravintolassa nugettiannoksestaan palasen, joka muistutti muodoltaan erehdyttävästi rottaa. Nyt totuus epäilyttävästä nugetista on selvinnyt.

Kalifornialaisessa Kentucky Fried Chicken -pikaruokaravintolassa nugetteja syönyt mies löysi annoksestaan friteeratun lihanpalasen, joka muistutti muodoltaan selvästi rottaa. Mies ilmoitti asiasta ravintolan henkilökunnalle, ja asiaa ryhdyttiin tutkimaan.

DNA-testi paljasti totuuden

Fox News kertoo, että KFC:n mukaan tarkoissa tutkimuksissa selvisi, että vaikka friteerattu pala muistutti muodoltaan rottaa, oli se samaa kanaa, kuin muissakin ravintolan nugeteissa. KFC:n mukaan jo pelkkää rottanugetiksi väitettyä kuvaa katsomalla selviää, että kyseessä on kanatuote, sillä liha on friteerauksen alla tunnistettavissa kanaksi.

– Teimme tutkimuksen ja puhuimme työntekijöidemme kanssa asiassa. Väite on osoittautunut vääräksi, KFC:n edustaja Rodrigo Coronel toteaa.

KFC on ilmoittanut odottavansa asiakkaalta anteeksipyyntöä alkuperäisten väitteiden vuoksi.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!