Mies luuli löytäneensä pikaruokalan kananugetista rotan – totuus paljastui DNA-testeissä

rotta
Kuvakaappaus: Fox News

Amerikkalaismies löysi vastikään KFC-pikaruokaravintolassa nugettiannoksestaan palasen, joka muistutti muodoltaan erehdyttävästi rottaa. Nyt totuus epäilyttävästä nugetista on selvinnyt.

Kalifornialaisessa Kentucky Fried Chicken -pikaruokaravintolassa nugetteja syönyt mies löysi annoksestaan friteeratun lihanpalasen, joka muistutti muodoltaan selvästi rottaa. Mies ilmoitti asiasta ravintolan henkilökunnalle, ja asiaa ryhdyttiin tutkimaan.

DNA-testi paljasti totuuden

Fox News kertoo, että KFC:n mukaan tarkoissa tutkimuksissa selvisi, että vaikka friteerattu pala muistutti muodoltaan rottaa, oli se samaa kanaa, kuin muissakin ravintolan nugeteissa. KFC:n mukaan jo pelkkää rottanugetiksi väitettyä kuvaa katsomalla selviää, että kyseessä on kanatuote, sillä liha on friteerauksen alla tunnistettavissa kanaksi.

– Teimme tutkimuksen ja puhuimme työntekijöidemme kanssa asiassa. Väite on osoittautunut vääräksi, KFC:n edustaja Rodrigo Coronel toteaa.

KFC on ilmoittanut odottavansa asiakkaalta anteeksipyyntöä alkuperäisten väitteiden vuoksi.

Lähde: Fox News

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja