Mies luuli löytäneensä pikaruokalan kananugetista rotan – totuus paljastui DNA-testeissä
Amerikkalaismies löysi vastikään KFC-pikaruokaravintolassa nugettiannoksestaan palasen, joka muistutti muodoltaan erehdyttävästi rottaa. Nyt totuus epäilyttävästä nugetista on selvinnyt.
Kalifornialaisessa Kentucky Fried Chicken -pikaruokaravintolassa nugetteja syönyt mies löysi annoksestaan friteeratun lihanpalasen, joka muistutti muodoltaan selvästi rottaa. Mies ilmoitti asiasta ravintolan henkilökunnalle, ja asiaa ryhdyttiin tutkimaan.
DNA-testi paljasti totuuden
Fox News kertoo, että KFC:n mukaan tarkoissa tutkimuksissa selvisi, että vaikka friteerattu pala muistutti muodoltaan rottaa, oli se samaa kanaa, kuin muissakin ravintolan nugeteissa. KFC:n mukaan jo pelkkää rottanugetiksi väitettyä kuvaa katsomalla selviää, että kyseessä on kanatuote, sillä liha on friteerauksen alla tunnistettavissa kanaksi.
– Teimme tutkimuksen ja puhuimme työntekijöidemme kanssa asiassa. Väite on osoittautunut vääräksi, KFC:n edustaja Rodrigo Coronel toteaa.
KFC on ilmoittanut odottavansa asiakkaalta anteeksipyyntöä alkuperäisten väitteiden vuoksi.
Lähde: Fox News
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan