Mies luuli löytäneensä pikaruokalan kananugetista rotan – totuus paljastui DNA-testeissä

rotta
Kuvakaappaus: Fox News

Amerikkalaismies löysi vastikään KFC-pikaruokaravintolassa nugettiannoksestaan palasen, joka muistutti muodoltaan erehdyttävästi rottaa. Nyt totuus epäilyttävästä nugetista on selvinnyt.

Kalifornialaisessa Kentucky Fried Chicken -pikaruokaravintolassa nugetteja syönyt mies löysi annoksestaan friteeratun lihanpalasen, joka muistutti muodoltaan selvästi rottaa. Mies ilmoitti asiasta ravintolan henkilökunnalle, ja asiaa ryhdyttiin tutkimaan.

DNA-testi paljasti totuuden

Fox News kertoo, että KFC:n mukaan tarkoissa tutkimuksissa selvisi, että vaikka friteerattu pala muistutti muodoltaan rottaa, oli se samaa kanaa, kuin muissakin ravintolan nugeteissa. KFC:n mukaan jo pelkkää rottanugetiksi väitettyä kuvaa katsomalla selviää, että kyseessä on kanatuote, sillä liha on friteerauksen alla tunnistettavissa kanaksi.

– Teimme tutkimuksen ja puhuimme työntekijöidemme kanssa asiassa. Väite on osoittautunut vääräksi, KFC:n edustaja Rodrigo Coronel toteaa.

KFC on ilmoittanut odottavansa asiakkaalta anteeksipyyntöä alkuperäisten väitteiden vuoksi.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.