Mies laihtui 8 kiloa kuukaudessa syömällä makkaraa ja juomalla olutta
Painoaan voi pudottaa ilmeisesti myös syömällä makkaroita ja juomalla olutta. Tästä elävä todiste on kahdeksan kiloa painostaan pudottanut amerikkalaismies.
Keskikesän kunniaksi on hyvä muistuttaa, ettei perisuomalainen olut- ja makkararuokavalio ole välttämättä aina niin pahaksi kuin kuvitellaan. Arizonalainen mediapersoona nimittäin todisti viime vuonna, että joskus ne kaikkein älyttömimmältäkin kuulostavat laihdutuskuurit voivat toimia.
Kuukauden ajan pelkkää makkaraa ja olutta
Taitelijanimeä Evo Terra käyttävä kirjailija, radiojuontaja ja bisnesmies onnistui pudottamaan painostaan huimat 8 kiloa kuukauden aikana syömällä pelkkää makkaraa ja juomalla ainoastaan olutta. 45-vuotias mies söi ja joi päivittäin kuukauden ajan noin 1500 kilokalorin edestä erilaisia makkaroita ja oluita. Joskus hän saattoi lisätä yksipuoliseen ruokavalioonsa sämpylän tai kuorruttaa makkaransa sipuleilla ja chilikastikkeella.
– Vuonna 2011 keksin hullun ajatuksen, että voisin kokeilla kuukauden ajan dieettiä, jossa juodaan ainoastaan olutta. Ystäväni, joka sattuu olemaan painonhallinnan asiantuntija, sanoi minulle, että olen idiootti ja vaati lisäämään ruokavalioon edes makkaraa. Suostuin ja elin kokonaisen kuukauden pelkällä oluella ja makkaralla.
– En kokenut dieettiä lainkaan rajoittavaksi. Erilaisia makkaralajikkeita ja oluttyyppejä on olemassa niin paljon, että monet ihmiset eivät edes tajua sitä, Terra kuvaili kokemustaan.
Myös kananmuna-olutdieetti toimii
Kuukauden makkara-olutdieetin aikana Terra laihtui 88-kiloisesta 80-kiloiseksi. Keväällä 2013 Evo Terra kokeili myös kuukauden mittaista kananmuna-olutdieettiä.
Kananmunia popsimalla ja olutta ryystämällä Terra onnistui laihtumaan 6,3 kiloa – ei siis aivan yhtä tehokas painonpudotuskeino kuin makkara-olutdieetti!
Lähde: Evo Terra - Beer Diet
(MTV LIFESTYLE)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan