Mies laihdutti syömällä joka päivä pizzaa – uskomaton lopputulos!

pizza
Shutterstock

New Yorkissa asuva kokki Pasquale Cozzolino laihdutti lähes 45 kiloa seitsemässä kuukaudessa syömällä päivittäin pizzaa. Miten hän sen teki?

Tarina sai alkunsa, kun Pasquale Cozzolino muutti Yhdysvaltoihin vuonna 2011 työskennelläkseen italialaisessa ravintolassa. Kun hänen painonsa nousi vuoden aikana kymmeniä kiloja, päätti mies tehdä asialle jotain.

Cozzolino alkoi noudattaa Välimeren ruokavaliota. Hän lopetti jälkiruokien syömisen ja virvoitusjuomien juomisen ja lisäsi ruokavalioonsa kasviksia ja hedelmiä. Hän kiinnitti huomiota annoskokoihin ja alkoi myös liikkua säännöllisesti.

Aamiainen koostui usein täysjyvämuroista ja hedelmistä. Päivällisellä Cozzolino puolestaan nautti kalaa tai muita mereneläviä sekä vihanneksia unohtamatta lasillista viiniä. Näiden terveellisten ruokien lisäksi Cozzolino söi joka päivä pizzaa. Ei kuitenkaan mitä tahansa pizzaa, vaan itse tehtyä margheritaa, jonka täytteitä olivat kotitekoinen tomaattikastike, mozzarellajuusto ja tuore basilika.

Cozzolinon mukaan pizza sopi mainiosti painonpudotukseen sen täyttävyyden takia. Pizzan avulla Cozzolino myös pystyi pysymään irti muista herkuista.

Tulokset puhuvat puolestaan. Cozzolino pudotti painoaan huikeat 45 kiloa vain seitsemällä kuukaudessa. 

Lähde: Lifehack

1:35

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja