Nainen söi 12 päivän ajan pelkkiä banaaneja – tämä oli lopputulos
Banaanit ovat terveellistä syötävää muun muassa niiden sisältämän kaliumin takia, mutta kannattaako ruokavalio koostaa pelkästään niistä? Nainen päätti syödä 12 päivän ajan pelkkiä banaaneja.
Ravitsemusneuvojana ja motivaatiovalmentajana työskentelevä Yulia Tarabath päätti elää 12 päivää pelkillä banaaneilla. Hän toivoi yhden hedelmän kuurinsa kadottavan ylimääräiset kilot ja puhdistavan kehoa.
Vegaaniruokavaliota noudattava Yulia on tottunut käyttämään ruoanlaitossa hedelmätarhansa antimia, mutta tällä kertaa hänen ruokavalionsa koostui pelkästään banaaneista.
Kokeen aloitettuaan Yulia huomasi ruoansulatuksensa toimivan selvästi entistä paremmin. Myös vatsakivut olivat tiessään. Yulia sanoo tunteneensa olonsa kevyemmäksi ja rentoutuneemmaksi, minkä vuoksi keskittyminen oli helpompaa. Myös korkea verensokeri ja hormonaalinen epätasapaino katosivat naisen omien sanojen mukaan. Yulia koki itsensä energiseksi, eivätkä tavalliset puhdistuskuureihin liittyvät oireet iskeneet lainkaan, vaikka ruokavalio koostui pelkistä banaaneista.
Yhden hedelmän kuurilla on tarkoitus syödä normaalimäärä kilokaloreita, mutta vain yhtä hedelmää syömällä. Sen lisäksi on juotava runsaasti vettä. Yhden hedelmän kuuria ei voi kuitenkaan yksioikoisesti suositella, sillä yksipuolisella ruokavaliolla keho jää ilman kaikkia tarvitsemiaan ravintoaineita.
Lähde: stethnews
Alkoiko tehdä mieli banaania? Kokeile herkullista reseptiä!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka