Mies joi 46 päivän ajan pelkkää olutta – laihtui 20 kiloa!

0:28 Näin kaadat stoutia oikeaoppisesti pullosta lasiin

Pelkkää olutta 46 päivän ajan ravinnokseen nauttinut mies onnistui laihduttamaan erikoisen dieetin avulla peräti 20 kiloa. 

Videolla näytetään, kuinka stout-olut kaadetaan lasiin oikein. 

Painonpudotuksesta haaveilevia kehotetaan usein luopumaan alkoholista ja kiinnittämään huomiota terveelliseen ruokavalioon. Olutvaikuttajanakin tunettu ohiolaismies Del Hall, 43, päätti tehdä juuri päinvastoin – ja tulokset puhuvat puolestaan.

Noin 20 kiloa puolessatoista kuukaudessa painoaan pudottanut mies luopui kaikesta ruoasta ja keskittyi nauttimaan päivän aikana ainoastaan nesteitä, tarkemmin sanottuna olutta.

– Normaalisti nautin ensimmäisen olueni puolen päivän aikoihin ja seuraavan sitten, kun aloin tuntea itseni nälkäiseksi. Suurimman osan oluista join kotona. Kun pääsin illalla kotiin, saatoin nauttia kaksi tai kolme olutta, ja se oli normaali päiväni, Hall kertoo dieetin aikaisesta ruokavaliostaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hallin mukaan hän ei ole koskaan tuntenut oloaan paremmaksi kuin olutdieetin aikana. Uuden ruokavalion myötä hän huomasi muun muassa ajatuksensa kirkastuneen ja unentarpeensa vähentyneen.

– Tunnen oloni 20-vuotiaaksi! Pudotin painoa 132 kilosta 112 kiloon, Hall kertoo ja lisää, että aikoo jatkaa laihdutusprojektiaan tulevaisuudessa annoskokoja tarkkailemalla.

Olut ei niin haitallinen juoma kuin luullaan

Pelkästä oluesta koostunut ruokavalio ei miehen mukaan tuottanut hänelle lainkaan vaikeuksia, eikä oluen kittaaminen saanut kyseistä juomaa rakastavaa miestä voimaan pahoin – päinvastoin.

– Minä todella rakastan olutta, en väsy siihen koskaan. Kun söin ensimmäisen ateriani dieetin jälkeen, huuhtelin sen alas oluella.

Hyvistä tuloksista huolimatta mies varoittaa muita ihmisiä olutdieetin vaaroista, vaikka hänen mukaan olut ei olekaan niin haitallinen juoma kuin monet luulevat.

– En kannusta muita kokeilemaan samaa. On taatusti olemassa muita, paljon terveellisempiä tapoja pudottaa painoa, Hall toteaa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja