Mies hamstrasi kaupan ilmaisia Nutella-näytteitä – kohtalokkaat seuraukset

shutterstock_262852214
Shutterstock

Amerikkalaisessa tavaratalossa tapahtui vastikään ikävä episodi, kun ilmaiset Nutella-näytteet saivat asiakkaan turvautumaan väkivaltaan.

Hyvin aikein kalifornialaisessa Costco-tavaratalossa tarjotut ilmaisnäytteet kuuluisaa Nutella-levitettä saivat vastikään aikaan ikävän tilanteen. Kalifornialaismies ajautui nimittäin kaikkien ihmetykseksi puolustamaan ilmaisia Nutella-näytteitä väkivalloin.

Nutella-näytteet johtivat pahoinpitelyyn

Tilanne sai alkunsa, kun 24-vuotias Derrick Gharabighi huomasi Costco-tavaratalossa jaettavan ilmaisia näytteitä kuuluisaa hasselpähkinä-suklaalevitettä, Nutellaa. Gharabighi innostui ilmaisnäytteistä niin, että hän kahmi itselleen kaikki tarjotut näytteet.

Tilanne sai ikävän käänteen, kun myös 78-vuotias mies olisi halunnut yhden Nutella-näytteen. Tilanne kärjistyi entisestään, kun 78-vuotias herra huomautti nuorempaa miestä siitä, ettei tämä voi haalia koko ilmaisten Nutella-näytteiden erää vain itselleen. Nuorimies ei kuitenkaan halunnut luopua yhdestäkään näytteestä, vaan löi vanhempaa miestä kasvoihin.

– Uhri oli vain sanonut herra Gharabighille, että hän haluaisi yhden näytteen, eikä hänen pitäisi ottaa niin montaa itselleen, paikallinen poliisi kertaa tapahtumia.

Gharabighi vangittiin pian tapahtuneen jälkeen, ja häntä voi odottaa jopa pitkä vankeustuomio.

Lähde: LA Times

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat