Miehen astetta erikoisempi banaanivinkki villitsee somessa – nerokasta vai pelottavaa?

banaani kauppa hedelmäosasto
Shutterstock

Twitterissä kohistaan vinkistä, joka mahdollistaa ihmisten pelottelun tavallisten banaanien avulla. 

Videolta selviää, kuinka kiivi on mahdollista kuoria ilman veistä.

Banaani on terveellinen välipala, joka on helppo pistellä poskeensa lähes missä ja milloin vain. Näiden hyvien ominaisuuksien lisäksi eräs mies on keksinyt, että banaanien avulla sinulla on mahdollisuus lähettää viestejä tuiki tuntemattomille ihmisille.

Teksti ilmestyy esiin banaanin tummuessa

Viime viikolla kirjailija Kevin Biegel jakoi Twitterissä astetta erikoisemman banaanivinkin, joka on kerännyt muutamassa päivässä yli 180 000 reaktioita. 

Twiitissään mies kertoo kaivertavansa kevyesti ruokakaupan hedelmä- ja vihannesosastolla oleviin banaaneihin tekstejä, jotka ilmestyvät näkyviin banaanin hiukan tummuttua.

– Uusi lempiasiani: Kaiverran ruokakaupassa vainoavia asioita banaaneihin, ja kun ihmiset vievät ne koteihinsa, tunteja myöhemmin sanat ilmestyvät esiin ja he luulevat kummituksen tietävän heidän salaisuutensa, Biegel kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vinkistä ihastuneet Twitter-käyttäjät eivät ole täysin varmoja siitä, onko vinkki nerokas vai yksinkertaisesti pelottava. Osa ihmisistä kertoo ottavan vinkin käyttöönsä sillä erotuksella, että he aikovat kirjoittaa banaanien kuoriin kauniita ja kannustavia sanoja. 

Lähde: Someecards

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!