Mainos

Michelin-tähden arvoinen illallinen lentokoneessa? Pian se on mahdollista

Lentokoneruoka on huonolaatuisuudessaan yleinen vitsien aihe. Ensi kuussa taivaalla on kuitenkin mahdollista nauttia kunnon illallinen.

Sveitsiläinen keittiömestari Andreas Caminada isännöi marraskuussa erikoista pop up -ravintolaa. Pöytä katetaan Zürichistä New Yorkiin matkaavaan Swiss International Air Linesin lentokoneeseen marraskuun 21. päivänä.

– Olen utelias ja haluan kokeilla uusia asioita. Tämä projekti on kokonaisuudessaan mieletön kokemus minulle ja henkilökunnalleni, Caminada kertoi The Daily Mealin haastattelussa.

Illallinen viineineen katetaan niin turisti- kuin ensimmäisenkin luokan matkustajille. Lippuja Swiss Airlines lennolle LX16 saa ostettua normaalien lentojen tapaan. Liput lennolle tosin maksavat tuntuvasti enemmän kuin tavallisesti.

Huippukokki luottaa paikallisiin raaka-aineisiin

Caminadan ravintola Schauensteinin linnassa on saanut kolme Michelin-tähteä.

Hän tarjoaa ravintolassaan paikallisista ja tuoreista raaka-aineista valmistettua sveitsiläistä ruokaa.

– Käytän aina tuoreita ja ensiluokkaisia raaka-aineita, jotka ovat mielellään sesonginmukaisia ja paikallisesti tuotettuja. On paljon mielenkiintoisempaa tehdä hyvää ruokaa yksinkertaisista ainesosista, kuin ostaa kallista kalaa ja lusikoida sen päälle kaviaaria, Caminadan kertoo The Financialistin haastattelussa.

LUE MYÖS:

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja