Meri-Tuuli Lindströmin vinkit vappupiknikille: Valmista pikablinejä

blinit
Sydämenmuotoiset blinit maistuvat vappupiknikillä.

Kokki Meri-Tuuli Lindström kokkasi vapun kunniaksi Huomenta Suomessa juontaja Eva Kelan kanssa pikablinejä, jotka sopivat oivallisesti vappupiknikille.

Meri-Tuuli Lindström valmisti Huomenta Suomessa 30.4.2015 blinejä, jotka ovat erityisen sopivaa vappuherkkua.

– Tänään tehdään pikablinejä eli pieniä lettusia ja niiden kanssa kahta erilaista täytettä, Lindström toteaa.

Meri-Tuuli Lindström suosittelee valmistamaan pikablinien seuraksi vappupiknikille täytteen eli röran esimerkiksi sillistä tai sienistä. Vappu on sopivaa aikaa käyttää talvelta ylijääneet suolasienet sienisalaattiin ennen uuden kauden satoa.

– Rakastan röraa, siinä on kananmunaa ja muita ihania suomalaisia raaka-aineita, Lindström hehkuttaa.

Katso videolta, kuinka pikablinit valmistuvat!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!