Meksikolainen juhannus
Juhannus on mielestäni täydellinen hetki meksikolaiselle ruoalle. Se on maukasta, rentoa, makumaailmaltaan yllättävänkin moninaista ja parhaimmillaan hyvällä porukalla nautittavaa. Se voi olla raikasta tai syvää, pirun tulista tai ihanan kesäistä. Toiset ruokalajit syntyvät nopsaan, toiset taas vaativat pitemmän haudutteluajan. Lisäksi tässä lajissa pääsee oikaisemaan monessa kohtaa, mutta älä ihmeessä kaikissa. Tortillat ja salsat syntyvät kädenkäänteessä ja ovat eri planeetalta kaupan kaman kanssa. Erilaisia ainesosia pystyy yhdistämään toisiin ruokiin ja kun niitä on tehty tarpeeksi suuri määrä, pääsee napsimaan kätevästi myös nopeaa hiukopalaa saunan lämmetessä.
TACOTÄYTTEET TORTILLAT
PADAT
LISUKKEET
MUUT
JÄLKIRUOKA
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa