Mehukkaan pihvin salaisuus: Pettämätön kikka takaa täydellisen kypsyysasteen!
Mediumpihvin ystävä kamppailee usein yleisen ongelman kanssa: kuinka saada pihviin täydellinen kypsyysaste joka kerta?
Pettämättömään pihvinpaistokikkaan tarvitset kuuman grillin tai pannun lisäksi vain hyvän näön ja kellon. Ideana on tarkkailla pihviä herkeämättä, kun ryhdyt paistopuuhiin.
Kun pihvi alkaa hikoilla eli lihasnesteet nousta lihan pintaan, on aika kääntää pihvi. Odota lihasnesteiden nousua myös toisen puolen kanssa. Kun nesteitä alkaa puskea ylös, pihvi on kypsyydeltään täydellisen medium.
Tarkkaile myös kelloa pihviä paistaessa. Yleensä mediumkypsyyden saavuttaminen vie minuutin per pihvin paksuuden senttimetri. Oikea paistoaika riippuu kuitenkin paljon pannun tai grillin kuumuudesta.
Muista antaa pihvin vetäytyä ennen tarjoilua.
Lähde: Popsugar
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti