Mainos

Meeri teki massiivisen löydön: ”Tätä voi jo mielestäni kutsua Porkkanaksi isolla peellä”

Suomalaisnainen yllättyi löydettyään tavallisesta porkkanapussista hurjan kokoisen, yli 30 senttimetrin pituisen juureksen. 

Porkkanoista voi pyöräyttää vaikkapa videolta löytyvän terveellisen smoothien. 

Ei tarvinnut lihapataan montaa porkkanaa pilkkoa. Näin ajatteli Meeri Kiviholma löytäessään porkkapussista astetta kookkaamman yksilön.

Tavallisesta markettiporkkanapussista paljastuneelle yksilölle Kiviholma mittasi pituutta hurjat 33 senttimetriä. Kuva todistaa, että porkkanalla on pituutta lähes aikuisen kyynärvarren verran!

Jättiläisen seurana muutama pienempi porkkana

Vaikka porkkanan tarkkaa painoa ei tiedetä, paljon juureksen koosta kertoo se, että kilon porkkanapussiin ei tämän jättiläisen lisäksi kovan montaa muuta porkkanaa mahtunutkaan.

– Muut pakkauksen porkkanat olivat aivan normaalin kokoisia, jopa pieniä, mutta ei niitä tämän ison porkkanan lisäksi pussissa kovin montaa ollutkaan, Kiviholma kertoo Makuja.fi:lle.

– Tätä voi jo mielestäni kutsua Porkkanaksi isolla peellä. Ei tarvinnut lihapataan montaa porkkanaa pilkkoa, nainen nauraa. 

Kilon porkkanapakkauksesta selvisi, että jättiporkkana oli peräisin Alankomaista, ja Kiviholman veikkauksen mukaan pussi saattaa olla ostettu Parkanon HalpaHallista.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja