Mainos

McDonald'sin yllätysveto: Tuo myyntiin Michelin-tasoisia gourmethampurilaisia

Pikaruokaketju McDonald's on panostanut laadukkaisiin raaka-aineisiin ja tuo Briteissä myyntiin gourmet-hampurilaisia. 

McDonald’s vastaa kasvavaan kilpailuun lanseeraamalla Michelin-tasoisia gourmet-hampurilaisia. Ketjun brittiravintolat esittelivät kuluneella viikolla uuden hampurilaisperheen, joka sisältää briossisämpylöihin tehdyt The Classic, The BBQ ja The Spicy -hampurilaiset. Hampurilaiset sisältävät muun muassa lähialueilla tuotettua naudanlihaa, herkullisia juustoja ja loppuun asti hiottuja maku- ja raaka-aineyhdistelmiä.

– Asiakkaat ovat toivoneet ketjulta muun muassa paksumpia hampurilaispihvejä, korkealaatuisia raaka-aineita ja tuoreutta, sanoi kehitysjohtaja Duncan Cruttenden.

McDonald’s vastaa nyt asiakkaiden toiveisiin uudella hampurilaisperheellään. Ketjun mukaan hampurilaisreseptit ovat saaneet hyväksynnän Michelin-tason kokeilta.

Uusia hampurilaisia myy aluksi 28 brittiläistä pikaruokaravintolaa. Ensi vuoden puolella hampurilaisten myyntiä on tarkoitus laajentaa Iso-Britanniassa 400 ketjun ravintolaan. Nähtäväksi jää, saapuvatko gourmet-hampurilaiset joskus myös Suomen hampurilaisravintoloihin. 

Lähde: Mashable

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja