McDonald'sin yllätysveto: Tuo myyntiin Michelin-tasoisia gourmethampurilaisia

hampurilaiskuva3
Nähtäväksi jää, saadaanko gourmetburgerit joskus myös Suomen markkinoille. Shutterstock

Pikaruokaketju McDonald's on panostanut laadukkaisiin raaka-aineisiin ja tuo Briteissä myyntiin gourmet-hampurilaisia. 

McDonald’s vastaa kasvavaan kilpailuun lanseeraamalla Michelin-tasoisia gourmet-hampurilaisia. Ketjun brittiravintolat esittelivät kuluneella viikolla uuden hampurilaisperheen, joka sisältää briossisämpylöihin tehdyt The Classic, The BBQ ja The Spicy -hampurilaiset. Hampurilaiset sisältävät muun muassa lähialueilla tuotettua naudanlihaa, herkullisia juustoja ja loppuun asti hiottuja maku- ja raaka-aineyhdistelmiä.

– Asiakkaat ovat toivoneet ketjulta muun muassa paksumpia hampurilaispihvejä, korkealaatuisia raaka-aineita ja tuoreutta, sanoi kehitysjohtaja Duncan Cruttenden.

McDonald’s vastaa nyt asiakkaiden toiveisiin uudella hampurilaisperheellään. Ketjun mukaan hampurilaisreseptit ovat saaneet hyväksynnän Michelin-tason kokeilta.

Uusia hampurilaisia myy aluksi 28 brittiläistä pikaruokaravintolaa. Ensi vuoden puolella hampurilaisten myyntiä on tarkoitus laajentaa Iso-Britanniassa 400 ketjun ravintolaan. Nähtäväksi jää, saapuvatko gourmet-hampurilaiset joskus myös Suomen hampurilaisravintoloihin. 

Lähde: Mashable

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja