0:54

McDonald’sin wrapeista paljastunut epämiellyttäviä yllätyksiä – asiakkaat kauhuissaan: ”Kyyneleet kohosivat kirjaimellisesti silmiini”

Videolla kerrotaan mielenkiintoinen yksityiskohta McDonald'sin keittiöstä.

Lukuisat asiakkaat ovat järkyttyneet löydettyään McDonald’sin kasvisaterioista lihaa. Kyseessä ei ole yksi satunnainen tapaus, vaan lihaa on löydetty useista pikaruokaketjun vastalanseeraamista kasviswrapeista.

Aiemmin tässä kuussa pikaruokajätti McDonald's lanseerasi listoilleen tulisen, muun muassa punaista pestoa ja kasviksia sisältävän kasviswrapin. Viime viikkoina sosiaalinen media on täyttynyt päivityksistä, joissa brittiasiakkaat kauhistelevat löytäneensä aterioistaan jotain, joka ei sinne missään nimessä kuulu.

– Olen ollut kasvissyöjä koko elämäni. Kyyneleet kohosivat kirjaimellisesti silmiini, kun puraisin wrappia, jonka luulin sopivan kasvissyöjille, eräs Twitter-käyttäjä kommentoi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Kihisin kiukusta löydettyäni tämän! Olen kasvissyöjä ja haukkasin juuri suullisen kanaa, kiitos paljon, toinen epämiellyttävän yllätyksen löytänyt Twitter-käyttäjä toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ketju pyytää asiakkailtaan anteeksi

Lukuisten tapausten tultua ilmi McDonald’s on joutunut pyytämään anteeksi pettyneiltä asiakkailtaan. Ketju kertoo tiedostavansa, että lihan tarjoileminen kasvisruoassa ei ole missään nimessä hyväksyttävää.

– Haluamme pyytää anteeksi kaikilta niiltä asiakkailta, jotka ovat joutuneet kokemaan tämän, McDonald’sin tiedottaja kommentoi tapausta.

Kyseisten tapausten jälkeen ketju kertoo ottaneensa käyttöönsä lisätoimenpiteitä epätoivottujen virheiden kitkemiseksi.

– Toimenpiteet ovat lisänneet tilausten tarkkuutta ja vähentäneet asiakkaiden yhteydenottoja, mutta olemme pettyneitä siihen, että virheitä tehdään edelleen, tiedottaja lisää.

Lähde: Independent

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja