McDonald'sin työntekijät paljastavat arveluttavan kikan: Huijataanko ranskalaisannoksissa asiakkaita?
Iso-Britannian Metro-lehti kertoo, että McDonald'sin työntekijöiden mukaan ranskalaisten annoskokoa muutetaan taittelemalla pahviastiat, joissa ne tarjoillaan. Pikaruokaketju kuitenkin kiistää väitteen.
"Mitä sinua pyydettiin alaamaan asiakkailta työpaikassasi" kysyttiin Reddit-verkkosivustolla, ja keskustelulangassa monet McDonald'sin työntekijöinä esiintyneet keskustelijat väittävät, että pikaruokaketjulla on viekas tapa taitella ranskalaisten pahvi niin, ettei sinne saa kokonaista ranskalaisannosta.
– Työskentelin McDonald'sissa ja he opettivat minulle, kuinka puristaa ranskalaisten pahvi juuri oikein ranskalaisia laittaessa, jotta se näyttää täydeltä, vaikka se ei oikeasti ollut, yksi keskustelijoista kirjoittaa.
Kuulostaa siltä, että huijauksen kyllä huomaisi, mutta keskusteluketjun mukaan vain yksi asiakas olisi valittanut asiasta. Tämä kaatoi ranskalaiset pois pahviastiasta ja täytti sen uudelleen, jolloin työntekijän oli pakko antaa enemmän ranskalaisia.
Toinen työntekijä kertoo vihanneensa tapaa ja ettei suostunut pakkaamaan ranskalaisia ovelalla tavalla.
– En koskaan saanut potkuja, mutta muutamat asiakkaat tulivat kysymään minulta, milloin olisin vuorossa seuraavalla viikolla, jotta olisin täyttämässä heidän ranskalaisiaan.
McDonald'sin edustaja kuitenkin kertoo Metrolle, etteivät väitteet pidä paikkansa ja ilman pätevää lähdettä ketju ei voi edes tutkia asiaa.
– Uskomme, että nämä väitteet eivät ole totta, ei ole olemassa ”salaisia kikkoja”, ja meillä on tiukat operatiiviset toimintatavat, joilla varmistamme, että ranskalaisannokset ovat täytetty kunnolla, edustaja kertoo.
Jos asia jäi liikaa vaivaamaan, voi salapoliisityötä tehdä jokainen itsekin ja tarkastaa seuraavan kerran McDonald'sissa, miten työntekijät täyttävät ranskalaiset pahviastiaan.
Lähde: Metro.co.uk
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka