McDonald’sin surullinen toteamus Happy Meal -aterioista sai ihmiset huolestumaan: "Ollaanko siellä ihan kunnossa?"

Tiesitkö tämän näppärän kikan Happy Meal -laatikoista? 0:54 Tiesitkö tämän näppärän kikan Happy Meal -laatikoista?

Pikaruokaketju McDonald'sin tuore twiitti sai ihmiset huolestumaan, kertoo muun muassa uutiskanava Fox. 

Videolla näppärä Happy Meal -kikka.

Monet pikaruokaketjut ovat ottaneet sosiaalisessa mediassa entistäkin rennomman lähestymistavan yleisöönsä, eivätkä käytä tilejä pelkästään suoraan mainostamiseen. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat ketjujen välille puhjenneet, enemmän tai vähemmän leikkimieliset kiistat, joissa pikaruokaravintolat naljailevat toisilleen julkisesti.

McDonald’s on aiemminkin julkaissut Twitter-tilillään hauskoja letkautuksia, mutta ketjun tuorein twiitti on saanut jotkut hampurilaisfanit huolestumaan.

Jos päivitys ei näy, katso se täältä.

– Eräänä päivänä tilasit elämäsi viimeisen Happy Mealin, etkä edes tiennyt sitä, McDonald’s twiittasi.

Twiitillään pikaruokaketju halusi ilmeisesti sanoa, että lapset kasvavat aikuisiksi ja jossain vaiheessa siirtyvät luonnollisesti lastenaterioista normaaleihin. Tämä ei kuitenkaan ole mikään tietty, lukkoonlyöty hetki elämässä. McDonald’sin pohdinta Twitterissä on kuitenkin herättänyt ristiriitaisen vastanoton.

Monet ihmettelevät ketjun surumielistä tyyliä.

 – Ollaanko siellä ihan kunnossa? Olen huolissani,Twitterissä muun muassa kyseltiin.

Jotkut kommentoivat myös McDonald'in surumielisen twiitin saaneet heidät suorastaan kyynelehtimään.

Osa kuitenkin muistutti, että itselle ostettu "viimeinen Happy Meal" ei välttämättä todellisuudessa ole se viimeinen. Lapsista tulee vanhepia ja vanhemmista isovanhempia, jotka ostavat sitten jälkikasvulleen jälleen lastenaterioita. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!