Mainos

McDonald'sin lastenateriaan oleellinen uudistus Suomessa – syynä yhden hampurilaisen valtava suosio: "Ostetaan vuosittain jo yli puoli miljoonaa kappaletta"

Suomen McDonald’s laajentaa vegaanisten tuotteidensa valikoimaa. Happy Meal -lastenaterian voi lokakuusta lähtien tilata myös vegaanisena.

Vegaanisten tuotteiden valikoima laajenee kaikissa Suomen McDonald’s-ravintoloissa, kun asiakas voi jatkossa valita Happy Meal -lastenateriaan Falafel Bitesit. 

McDonald'sin mukaan vegaaniset vaihtoehdot ovat nousseet pikaruokaketjussa asiakkaiden suosioon.

– Asiakkaamme ovat ottaneet omakseen 100 prosenttisesti vegaanisen McVegan-hampurilaisen, jota ostetaan vuosittain jo yli puoli miljoonaa kappaletta. Haluamme nyt laajentaa valikoimaamme ja tarjota asiakkaillemme lisää vegaanisia vaihtoehtoja, kertoo Suomen McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen.

Lastenaterian Falafel Bitesit ovat vegaanisia ja gluteenittomia. Vegaaninen Happy Meal -ateria on samanhintainen kuin lastenateria aikaisemminkin. Falafel Bitesit ovat myynnissä myös erikseen.

Suomen McDonald’s tarjoaa vegaanisina tuotteina Falafel Bitesien lisäksi McVeganin, Ruis McVeganin ja Classic McWrapin soijapihvillä tai falafel-täytteellä. Vegaaninen lastenateria on ollut jo aiemmin myynnissä esimerkiksi Ruotsin McDonald's-ravintoloissa. 

Millainen on täydellinen hampurilainen? Burgeriasiantuntijat kertovat: 


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja