McDonald'sin yllättävä veto: Myytinmurtaja paljastaa totuuden "pinkistä limasta"

Lehtikuva

Puhdistaako Myytinmurtaja hampurilaisketjun maineen?

McDonald’s on palkannut Myytinmurtajat-ohjelmasta tutun Grant Imaharan todistaakseen, etteivät pikaruokalan antimet ole todellisuudessa niin epäilyttäviä kuin luullaan. McDonald’sin kampanjassa kuluttajat voivat kysyä myytinmurtajalta hampurilaisketjun ruokaan liittyviä kysymyksiä ja Imahara vastaa niihin parhaansa mukaan videosarjassa. McDonald’s toivoo näin pääsevänsä eroon urbaaneista legendoista ketjun ruokaan liittyen. Käsittelyyn otetaan varmasti ainakin niin sanottu ”pinkki lima” sekä ylipäätään ruoissa käytettävät ainekset.

– Tiedämme, että sekä osalla McDonald’sin faneista että skeptikoista on yhä kysymyksiä liittyen ruokaamme ja sen valmistukseen. Tämä on meidän tapamme varmistaa, että käymme aiheesta dialogia ja vastaamme kuluttajien kysymyksiin, Yhdysvaltain McDonald’sin brändijohtaja Kevin Newell kommentoi.

Newellin mukaan McDonald’sin kommunikointi ruoasta on ollut aiemmin yksisuuntaista. Ruokien ravintosisällöt on laitettu näkyville, mutta asiakkaiden on täytynyt löytää ne itse. Nyt kuluttajat voivat kysyä kysymyksiään suoraan internetsivujen kautta sekä Twitterissä ja Facebookissa. Kysymyksiin vastataan näissä medioissa sekä YouTubessa.

Ensimmäisessä nettivideojaksossa Imahara tarttuukin tunnettuun urbaaniin legendaan: McDonald’sin pihveissä väitetysti käytettävään ”pinkkiin limaan”. Mikä onkaan totuus pihvien raaka-aineista?

Myytinmurtajien 7. tuotantokausi keskiviikkoisin klo 22.35. MTV3-kanavalla.

Katso Myytinmurtajat-jaksoja MTV Katsomosta.

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja