Mainos
Mainos

McDonald's tuo kaivatun herkun Suomeen – voittavatko nämä tavalliset ranskikset?

Ranskanperunoihin on saanut jo aiemmin vaihtelua bataattiranskalaisilla pikaruokaketjun australialaisissa ja yhdysvaltalaisissa ravintoloissa. 

Bataattiranskalaisia epätoivoisesti metsästävät voivat huokaista helpotuksesta. Laajalti Suomeen levinneistä McDonald’s-pikaruokaravintoloista saa nimittäin tästä päivästä lähtien bataattiranskalaisia. Bataattia ranskalaisissa on 86 prosenttia.

Uutuusranskalaiset ovat kampanjatuote. Niitä on saatavilla 27. joulukuuta asti.

– Bataattiranskalaiset voi tilata erikseen kolmen euron hintaan tai ostaa ne osana ateriaa. Ateriaan kuuluvat ranskalaiset voi 50 sentin lisämaksusta vaihtaa bataattiranskalaisiin. Montreal-aterioissa on ranskalaisten tilalla bataattiranskalaiset, kertoo McDonald'sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen.

Joulun alla kaloreita laskevat, mutta pikaruoasta silti nauttivat, voivat huokaista kevyesti helpotuksesta. Bataattiranskalaiset nimittäin sisältävät parikymmentä kilokaloria vähemmän kuin tavalliset, perunoista valmistettavat serkkunsa. Bataattiranskalaisissa on myös hieman enemmän kuitua kuin tavallisissa ranskalaisissa.

Toisaalta uutuusranskikset sisältävät moninkertaisesti sokeria perinteisiin ranskanperunoihin nähden.

Aiemmin bataattiranskalaisia on saanut esimerkiksi australialaisista sekä yhdysvaltalaisista McDonald’s-ravintoloista.

***


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja