McDonald’s pilkkasi kampanjassaan hittituotetta – kuinkas sitten kävikään?

mcdonald
Iso ketjukin joutuu nöyrtymään lehtikaalin edessä. Colourbox

Pikaruokaketju McDonald's haluaa kasvattaa laskussa olevaa myyntiään yllättävällä keinolla. Hampurilaisten lisäksi valikoimista löytyy nyt myös lehtikaalia, jota ketju aiemmin pilkkasi mainoskampanjassaan.

Lehtikaalin suosiolle ei näy loppua, sillä myös kuuluisa pikaruokaketju McDonald's on ottanut tämän trendivihanneksen valikoimiinsa. 

Lehtikaalia ei kuitenkaan nähdä hampurilaisissa, vaan aamupala-aterialla. Tämä terveellinen aamiainen sisältää paistetun lehtikaalin lisäksi kalkkunamakkaraa ja valkuaisista tehdyn munakkaan. Toistaiseksi tätä aamiaista tarjoillaan vain Kaliforniassa.

Pilkkasi vihannesta aikaisemmin

Erityisen yllättävää lehtikaalin myyntiintulossa on se, että hampurilaisketju pilkkasi tätä trendivihannesta vielä alkukeväästä. Suuressa mainoskampanjassaan McDonald's ilmoitti, ettei heidän hampurilaistensa väliin tule ikinä päätymään lehtikaalia. 

McDonald'sin tiedottaja kertoi suunnanmuutoksen johtuvan heidän halustaan toteuttaa asiakkaidensa tarpeita mahdollisimman hyvin. Ketju kertoo etsivänsä jatkuvasti uusia ja erilaisia ainesosia, joista heidän asiakkaansa voivat nauttia. 

Lehtikaalilla myynti kasvuun?

Lehtikaali on noussut yhä suositummaksi vihannekseksi parin viime vuoden aikana. McDonald's uskoo lehtikaalin vetoavan erityisesti terveystietoisiin kuluttajiin. Hampurilaisketju haluaa nostaa mainettaan myös terveydenhuollon silmissä.

Lehtikaalin mukaantulolla ketju pyrkii nostamaan laskussa ollutta myyntiään. McDonald'sin myynti laski peräti seitsemän prosenttia viime vuoden aikana. Syyksi arvellaan kuluttajien kasvanut kiinnostus terveyttä ja kuntoilua kohtaan.

Kohentaakseen mainettaan McDonald's aikoo poistaa tuotantoketjustaan myös kaikki metsien tuhoamista aiheuttavat tekijät. He lupaavat myös lopettaa antibiooteilla ruokittujen kanojen käyttämisen aterioissaan.  

Lähde: Telegraph

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja