McDonald’s nopeuttaa toimintaansa maailmalla: Jos ateriaa ei saa minuutissa, se on ilmainen

McDonald'sin tavoitteena on valmistaa ateria asiakkaalle alle minuutissa. Shutterstock

Pikaruokaketju McDonald’s kokeilee Etelä-Floridassa uskaliasta haastetta: Jos aterioita ei pystytä valmistamaan asiakkaalle alle minuutissa, saa asiakas tilauksensa ilmaiseksi.

Valitut eteläfloridalaiset McDonald's-ravintolat pyrkivät vahvistamaan mainettaan pikaruokaravintoloina 60 sekunnin säännöllä. Tavoitteena on, että yksikään asiakas ei joutuisi odottamaan ateriaansa yli minuuttia.

Haaste on voimassa valituissa ravintoloissa keskipäivästä klo 13 asti. Ketju on ilmoittanut kokeilevansa haasteen toimivuutta valituissa floridalaisravintoloissa elokuun 29. päivään saakka.

60 sekunnin sääntöön ei kuitenkaan kuulu aika, jonka asiakas jonottaa ennen kuin pääsee antamaan kassalla tilauksensa. Jää nähtäväksi tavoitteleeko McDonald's Suomessakin jatkossa vastaavanlaisen haasteen puitteissa entistä nopeampaa palvelua.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!