Mansikka maistuu tämän raaka-aineen kanssa entistä paremmalta – kokeile!
Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee yhdistämään mansikan yllättävän raaka-aineen, fetajuuston, kanssa.
Mansikat ja fetajuusto – täydellinen makupari
Bloggaaja suosittelee maistelemaan mansikoita fetajuuston kanssa, sillä voimakas juusto sopii erityisen hyvin makeiden mansikoiden seuraksi. Tämä jälkiruoka maistuu myös suolaisen ystäville!
– Se on äärimmäisen helppo, nopea, maukas, hauska, sesonkia myötäilevä eikä liian makea. Toimii täydellisesti myös cocktail-palana kuohuvan kylkeen, Kinnunen hehkuttaa blogissaan.
Bloggaaja yhdistää juuston ja mansikat fetamansikoiksi, joiden maku täydentyy amarantilla.
– En kirjoita ohjeeseen määriä. Ne menevät enemmän silmämääräisesti ja juustosiivun paksuudella voi säädellä makua ja makeutta aika paljon, Kinnunen toteaa.
Katso Jani Kinnusen fetamansikoiden resepti Sivumaku-blogista täältä!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan