Mainos

Mämmisuklaasta Fazerin seuraava hitti? Astetta erikoisemmat suklaamaut villitsivät suomalaiset

Netin syövereissä on viime aikoina pohdittu kuumeisesti uusia suklaamakuja. Jos vain taivas olisi rajana, minkä suklaamaun sinä haluaisit toteuttaa?

VIDEO: Poimi talteen herkullisen rocky road -suklaan resepti!

Kauppojen hyllyille on viime aikoina putkahdellut toinen toistaan mielenkiintoisempia suklaauutuuksia. Vähän aikaa sitten saimme lukea uutisia aivan uudesta suklaalajikkeesta, Ruby-suklaasta ja iloita Fazerin uudesta joulukonvehdista.

Vaikka suklaalaatuja löytyy maailmasta jo millä mitalla, aina voi leikitellä ajatuksella siitä, miltä vaikkapa mämmin makuinen suklaa oikein maistuisi.

Fazerin tuotekehitystä informoitu ideoista

Askeleen lähemmäs outoja suklaamakuja on päästy viime päivinä Reddissä, jossa eräs käyttäjä on laittanut Photoshop-taitonsa peliin ja luonut ehdotusten perusteella kuvia siitä, miltä maut näyttäisivät Fazerin suklaalevyjen kääreissä.

– Laittakaa kommentteihin ehdotuksia uusista Fazer-mauista, niin toteutan ne Photoshopilla, Redditissä kehotetaan.

Ehdotuksia pyyntöön on sadellut lukuisia. Uusien makuehdotusten joukossa on muun muassa kesäkeitto, karjalanpiirakka, porkkana, mämmi, mustamakkara ja maksalaatikko. Uudet maut eivät suinkaan ole jääneet ruokien tasolle, sillä uusiksi suklaamauiksi on ehdotettu muun muassa kiinalaista ilmanlaatua, partaterää, köyhien kyyneleitä ja traktoria.

Imgur-kuvagalleriasta pääset katsomaan kaikki toteutukseen päätyneet maut. Mikä on oma suosikkisi?

Jos kuvagalleria ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eräs käyttäjä kertoo lähettäneensä viestiketjun Fazerin tuotekehitykselle. Nähtäväksi jää, aikooko Fazer hyödyntää villejä ideoita uusien suklaiden kehittelyssä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja